Rólunk

Üdvözöljük Hőszigetelő áruházunkban!

 

A Center Kert Kft. 2003 nyarán alakult. Cégünk kezdetben beton térburkolatok forgalmazásával indult. Akkori kínálatunkban a Semmelrock Burkolatkő Kft. és a Veszprém Beton Kft. termékei szerepeltek.
A térkövek mellett néhány természetes kőburkolatot és kerti kiegészítő termékeket értékesítettünk.

Jelenleg több, mint tíz beton elemeket, térköveket gyártó céggel vagyunk márkakereskedői kapcsolatban, valamint kíbővítettünk kínálatunkat hőszigetelő rendszerek, vakolatok, és rendszerkiegészítő elemek forgalmazásával.

Elsősorban a Masterplast Kft. Thermomaster és a Hőplusz Kft. hőszigetelő rendszereit és kiegészítő termékeit forgalmazzuk, de mellette még polisztirol, kőzetgyapot, üveggyapot szigeteléseket és kiegészítőit mint indítóprofilok, élvédők, dűbelek, üvegszövet háló, építési fóliákat forgalmazunk.

Homlokzati kapart vagy gördülő vakolataink mindenféle igényt kielégítenek, amit akciók esetén akár színfelár nélkül és rendszer vásárlása esetén 10 év garanciával kínálunk.
Forgalmazunk még Kingstone homlokzati és lábazati vakolatokat,hengerelhető vakolatokat és homlokzat festékeket, Delap falburkolatot is.

A hőszigetelő rendszereken, beton burkolatokon kívűl Jungle Gym, Coaland gyermekjátékok, Delap lábazati és homlokzati burkolatok, természetes kövek, vízelvezető rendszerek és számos kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges anyag található cégünk kínálatában. 

Kínálatunkban megtalálható a Semmelrock, Kavics Beton, Barabás Téglakő, Beton Epag, Leier, JV-Raszter, TERCA térkő gyártó cégek teljes térburkolat szortimentje.

 

Telephelyünkön több, mint 1300 m2-es beépített, növényekkel beültetett mintapark található, ahol a forgalmazott térkövek, burkolatok és díszítőelemek nagyrésze megtekinthető.


Reméljük, weboldalunk elnyerte tetszését. Kellemes időtöltést kívánunk a Center Kert Kft világában!

Köszönjük látogatását!

Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: