Kezdőlap

Üdvözöljük Webáruházunkban!

Napjainkban, amikor az energiaárak ilyen drasztikusan emelkednek, fontos szempontként jelentkezik az energia megtakarítás az alkalmazott hőszigetelő anyagok által.

Center Kert Kft hőszigetelő webáruházában minden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat, amely az építkezés során szükséges. Forgalmazunk lábazati, homlokzati és tetőtéri szigetelőanyagokat, födémbe építhető lépésálló hang és hőszigetelő anyagokat, valamint komplett Masterplast-Thermomaster és Hőplusz hőszigetelő rendszereket. Forgalmazott márkáink minden esetben megfelelnek a legmagasabb minőségi és műszaki követelményeknek.

A korszerű és jó minőségű szigetelőanyagokkal nem csak az épület állagát óvjuk mind a téli mind a nyári időszakban, hanem kézzel fogható pénzt takarítunk meg azzal, hogy a fűtésre és a hűtésre fordított energia mennyiségét csökkenteni tudjuk.

 Weboldalunkon megtalálja a normál - grafitos - légáteresztő és lábazati hőszigetelő rendszereket, a hozzá kapcsolódó vakolatokat és hőszigetelő rendszer kiegészítőket a lehető legjobb árakon, országos házhozszállítási lehetőséggel.


Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: